Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Kurban Bayramı dolayısıyla çeşitli ziyaretlerde bulundu. Vali Usta, bayram ziyaretleri kapsamında ilk olarak Ekinyolu Jandarma Uygulama Noktası'na giderek görevli personelin bayramını kutladı ve bayram tatilinde çalışan güvenlik güçlerine kolaylıklar diledi.

Mersin'den Bingöl'e Ralli Heyecanı Mersin'den Bingöl'e Ralli Heyecanı

Ziyaret sırasında, yolda seyahat eden vatandaşlara da seslenen Vali Usta, bayram süresince trafikte daha dikkatli olmaları gerektiği konusunda uyarılarda bulundu. Vali Usta'nın bu samimi ve anlamlı ziyaretleri, güvenlik personeli ve vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Vali Usta'nın bir sonraki durağı, Bişhak Başkanı Vahap Baysal ile birlikte Sarıçiçek köyü oldu. Burada, Aziz Şehidimiz Özkan Dumlu'nun babası Abdülkadir Dumlu ve ailesiyle bir araya geldiler. Şehit ailesi, bayram için İstanbul'dan gelen evlatları ve torunlarıyla birlikte Vali Usta ve heyetini karşıladı.

Vali Usta, şehit ailesine yaptığı ziyarette, "Bu millet ve bu devlet çok büyük. Bizimle uğraşanlar bir kez daha düşünsün," diyerek vatanın birlik ve beraberlik içinde olduğunun altını çizdi.

HABER MERKEZİ