GÜNDEM

Bingöl'de 'KAAN Uygulaması Eğitimi' Verildi

Abone Ol

Bingöl'de, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün 'Genel Kolluk Özel Güvenlik İşbirliği ve Entegrasyonu (KAAN) Uygulaması' kapsamında toplam 75 özel güvenlik şirket yöneticisi, güvenlikçi ve kurum yetkilisine

'uygulama eğitimi' verildi.
Bingöl'de bulunan Polis Başmüfettişleri Osman Yıldırım ve Ayhan Kurtoğlu tarafından KAAN Uygulaması kapsamında 56 özel güvenlik kişi, kurum ve kuruluş yetkilisi, 3 güvenlik şirketi yöneticisi ve 16 özel güvenlik sorumlusu olmak üzere toplam 75 kişiye uygulama eğitimi verildi. 

SERTİFİKALARI TÖRENLE VERİLDİ

İl Emniyet Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen sertifika takdim töreninde

Vali Ahmet Hamdi Usta, İl Emniyet Müdürü Şükrü Orhan ile Polis Başmüfettişleri Osman Yıldırım ve Ayhan Kurtoğlu tarafından sertifika almaya hak kazanan 8 özel güvenlik personeline sertifikaları verildi. 
Vali Usta, törende yaptığı konuşmada "Suç ve suçlularla mücadelede bizlere sunduğunuz katkıyı çok önemsiyoruz. Sizleri ayrı görmedik. Başarılarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyor ve teşekkür ediyoruz” dedi.

ÖZEL GÜVENLİK, GENEL GÜVENLİĞİN BİR PARÇASI...

Özel Güvenlik ve Emniyet Teşkilatı arasındaki işbirliğini üst düzeye çıkartarak suçların önlenmesi ve suçluların yakalanmasındaki azami faydayı sağlamaya yönelik KAAN Projesi'nin meyvelerini Bingöl'de verdiğini belirten

Vali Usta, "Havalimanı ve Devlet Hastanesi'ndeki özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı 8 özel güvenlik görevlimize teşekkür belgelerini takdim ettik. Kendilerine teşekkür ediyorum. İlimizde kamu ve özel sektörde görev yapan bin 68 özel güvenlikçi arkadaşıma örnek olmasını diliyorum. 
Onların ismi özel güvenlik ama bizim için genel güvenliğin bir parçası ve alandaki çözüm ortaklarımız" ifadelerini kullandı. 
EROL YILMAZ