Bingöl İl Jandarma Komutanlığı, emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması amacıyla yürüttüğü çalışmaların neticesinde gerçekleştirilen operasyonda, uyuşturucu madde imal ve ticareti suçunu örgütlü olarak işleyen 11 şüpheli gözaltına alındı. Adli makamlara sevk edilen zehir tacirlerinden 5’i tutuklanarak Cezaevine teslim edildi.

Bingöl İl Jandarma Komutanlığınca yapılan açıklamada şu bilgiler kaydedildi:

Model fabrikaların sayısı 15'e çıkacak Model fabrikaların sayısı 15'e çıkacak

“Sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ile kamu düzenini sağlamak, suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve uyuşturucu uyarıcı madde ticareti yapan/kullanan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen istihbari çalışmalar neticesinde yapılan operasyonda uyuşturucu madde imal ve ticareti suçunu örgütlü olarak işleyen (11) şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Şüphelilerin ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda 11.5 kg kubar esrar, 240 gram toz esrar, 480gram metamfetamin ve 2 adet sentetik hap ele geçirilmiştir. Adli makamlara sevk edilen zehir tacirlerinden 5’i tutuklanarak Cezaevine teslim edilmiştir” ifadelerine yer verildi.

HABER MERKEZİ