Elazığ Valiliğini ziyaret eden Vali Ahmet Hamdi Usta, Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu tarafından karşılandı. Valilik Şeref Defterini imzalayan Vali Usta, daha sonra Vali Hatipoğlu ile bir süre sohbet etti. Vali Usta, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle geçtiğimiz ay Elazığ Valiliği görevine atanan meslektaşım Sayın Numan Hatipoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundum. Sayın Hatipoğlu'na nazik ve içten ev sahipliği için teşekkür ediyorum. Hem şahsım, hem de Bingöllü hemşehrilerim adına yeni görevinde kendisine muvaffakiyetler diliyorum. Allah utandırmasın” dedi.

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu da, Vali Usta’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek ziyaretleri için teşekkür etti.

Vali Usta’nın Elazığ programı Elazığ 8. Kolordu Komutanlığı ziyareti ile devam etti. Vali Usta burada 8. Kolordu Komutanı Tümgeneral Tamer Atay tarafından karşılandı.

Misafirperverlikleri için Kolordu Komutanı Atay’a teşekkür eden Vali Usta, “Elazığ programım kapsamında Elazığ 8. Kolordu Komutanı Tümgeneral Tamer Atay'a iade-i ziyarette bulundum. Göstermiş olduğu misafirperverlik ve ev sahipliği için Tümgeneral Tamer Atay'a içtenlikle teşekkür ederim.” dedi.

Vali Usta’nın Elazığ programı, Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ziyaretleri ile tamamlandı.

Elazığ İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Evren tarafından kurum bahçesinde karşılanan Vali Usta, karşılama mangasını selamladı. Daha sonra şeref defterini imzalayan Vali Usta, İl Jandarma Komutanı Evren ile makamda bir süre sohbet etti, görevlerinde başarılar diledi.

Son olarak Elazığ İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Usta, İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel tarafından karşılandı. Burada şeref defterini imzalayan Vali Usta, İl Emniyet Müdürü Karayel ile makamda bir süre sohbet etti, görevlerinde başarılar diledi.

Vali Ahmet Hamdi Usta’ya Elazığ programında İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Bilgihan Yeşilyurt ve İl Emniyet Müdürü Şükrü Orhan eşlik etti.

Tunceli'de 4 Büyüklüğünde Deprem... Tunceli'de 4 Büyüklüğünde Deprem...

(Haber Merkezi)