Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. Bingöl’de güncel elektrik kesintilerini duyurdu. Bingöl’ün hangi ilçesinde elektrik kesintisi olacak? Bingöl’ün köyünde elektrik kesintisi var mı? Bingöl’de elektrik kesintileri var mı? Bingöl’de elektrik kesintisi olacak mı? Genç’te elektrik kesintisi olacak mı? Solhan’da elektrik kesintisi olacak mı? Karlıova’da elektrik kesintisi olacak mı? Adaklı ’da elektrik kesintisi olacak mı? Yedisu’da elektrik kesintisi olacak mı? Kiğı’da elektrik kesintisi olacak mı? Yayladere’de elektrik kesintisi olacak mı?

Bingöl'de 28 Ağustos 2024 Çarşamba günü, Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan yatırım ve bakım çalışmaları nedeniyle bazı bölgelerde planlı elektrik kesintileri yaşanacak. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına, kesinti yapılacak ilçeler ve köyler önceden duyuruldu.

Karlıova İlçesi'nde Kesinti: Karlıova ilçesi genelinde yapılacak bakım çalışmaları nedeniyle, 28 Ağustos Çarşamba günü saat 09.00 ile 16.00 arasında, Yeşilyurt Mahallesi ve Kanıreş Mahallesi elektrik kesintisinden etkilenecek. Bu kesintinin, 7 saat sürmesi planlanıyor.

Karlıova Köylerinde Kesinti: Karlıova'ya bağlı bazı köylerde de aynı gün saat 10.00 ile 17.00 arasında elektrik kesintisi yaşanacak. Kesintiden etkilenecek köyler şunlar:

Kıraçtepe Köyü

Boncukgöze Köyü

Hasanova Köyü

Toklular Köyü

Bahçeköy Köyü

Karabalçık Köyü

Kaynak Köyü

Yeniköy Köyü

Cilligöl Köyü

Kalencik Köyü

Göynük Köyü

Halifan Köyü

Hacılar Köyü

Sudurağı Köyü

Kürük Köyü

Yiğitler Köyü

Soğukpınar Köyü

Aşağıyağmurlu Köyü

Taşlıçay Köyü

Kızılağaç Köyü

Yukarıyağmurlu Köyü

Karlıca Köyü

Bağlıisa Köyü

Bingöl Şehir Merkezi

Kesinti Detayları:

Kesinti Başlangıç Zamanı: 28 Ağustos 2024, Çarşamba günü saat 09:00

Elektrik Ne Zaman Gelecek: Aynı gün saat 16:00'da kesintinin sona ermesi bekleniyor

Etkilenen Bölgeler: Çavuşlar Köyü Yeni Yerleşim Mevkii ve Köme Mevkii

Beklenen Kesinti Süresi: 7 saat

KAYNAK: GÜNCEL KESİNTİLER

Bilecik’te 17 defa kan bağışında bulunan gazeteci onurlandırıldı Bilecik’te 17 defa kan bağışında bulunan gazeteci onurlandırıldı