Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Bingöl'de önümüzdeki hafta boyunca yağışlı havalar etkili olacak. 14 Ekim Pazartesi günü gök gürültülü sağanak yağışı ile başlayacak olan hafta, çarşamba ve perşembe günlerinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlarla devam edecek. Yağışlar cuma gününe kadar aralıklarla sürecek.

14 Ekim Pazartesi:
Hafta, gök gürültülü sağanak yağış ile başlayacak. Pazartesi günü boyunca şiddetli yağışlarla birlikte anlık gök gürültüleri de görülecek. Sıcaklık gündüz 25°C seviyelerine kadar yükselse de, gece saatlerinde 11°C’ye kadar düşecek.

Bingöl’de 7 şüpheli gözaltına alındı Bingöl’de 7 şüpheli gözaltına alındı

15 Ekim Salı:
Yağışlar hafifleyerek devam edecek. Salı günü Bingöl genelinde yer yer sağanak yağış görülecek. Sıcaklık gündüz 26°C ile hafif bir artış gösterecek. Ancak gece saatlerinde sıcaklık tekrar düşerek 10°C olacak.

16 Ekim Çarşamba:
Çarşamba günü, hafta boyunca en yoğun yağışın beklendiği gün olarak dikkat çekiyor. Kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışların etkili olması bekleniyor. Gündüz sıcaklığı 24°C’ye kadar çıksa da, gece saatlerinde 11°C'ye düşecek.

17 Ekim Perşembe:
Perşembe günü de kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlar etkisini sürdürecek. Gün boyu devam edecek olan yağışlarla birlikte sıcaklıklar 10°C ile 21°C arasında değişecek.

18 Ekim Cuma:
Hafta sonuna yaklaşırken, cuma günü sağanak yağış etkisini sürdürecek, ancak yağışların şiddeti diğer günlere göre daha hafif olacak. Sıcaklıklar ise gün içinde 19°C, gece ise 8°C olarak tahmin ediliyor.

STAJYER MUHABİR: HASRET DAYANIR