İslami safi duygular içerisindeyim. Şeyh Said İslam şehidimizdir #The Boys.  80/20 kuralına göre sevmişim seni.

Yadırgayıp, sorguladım kendimi, yıllardır bu anı yaşamak istiyordum ama önce önyargıları ezberlerimi koydum kenara, kalan 20 Tartarak çoğalıyor. İslam adına kıyam etmiştir. Kafkas kartalı Şeyh Şamil'i nasıl anıyorsak, Dersimden özür nasıl dilediysek, sırada Keşfettik Afrika'daki kabile savaşları gibi ki Bu vahşi savaşın nedenini kimse bilmiyordu, 99 yıl sonra tapu İngilizlere geçecek diye düşündüm uyandığımda sinsi planları varmış gibi hissediyorum kendimi, bizi de birbirinden ayıranlara fırsat vermesin inşallah. ABD'nin ve diğerlerinin tuzaklarına takılıyoruz. Diyarbakır seni çok seviyorum.

Şeyh Said Efendi'nin annesi “Gulê hanımın mezarı melekan köyü solhan ilçesi bingöl'de şêx said efendinin babası  şex mahmud ef hınısta mütevazi bir türbede medfun”. Allah rahmetiyle muamele etsin inşallah, mekanları cennet olsun inşallah.

Bu dünyanın düzeni bu

Haktan kesilmez umudu

Hain, kalleş tuzak kurdu

Kardeş, kardeşini vurdu.

Ama yine de pes etmiyoruz, hakkaniyetli bir şekilde baktıkça köklerimize kadar inip, hatalarımızdan ders alarak düzeliyoruz. @Turkis merhaba.

Müslümanlar diye bağırdılar. Hz Ömer'in adaletini beklemekten yoruldum ve sıkıldım. Ak parti çözüm yolu var mı acaba diye Düşünüyorum. Ömrünü dine adayan Şeyh Said İslam şehidimizdir.

Geçtiğimiz günlerde Açıkladığı Yeni Müfredatta Din Öğretimine Toplam 572 Sayfa Ayırdığı İddiası Doğru mu anladım. Özellikle ergenlik döneminde o tehlikeli geçişte Desteklerinizi bekliyoruz inşallah. Mustafa Kemal’in uygulamalarının İslâm’a aykırı bulunduğu yer yok mu var diye biliyorum ben de.

LİVATA .. HÜNSA ..TUVEYS ..

MUHANNES HÎT VE M Tİ..

Ateizm deizm vb arttıkça.. İzm'lerden hiçbiri saadet getirmedi. Hakaretler küfürler için küçük bir hatırlatma da bulunmak istedim sadece. İşte bu yüzden Kuran ve Sünneti nesillerimize yeniden kodluyoruz. Kesinlikle katılıyorum sana da kolay gelsin.

Yaşayan bilir. Dini düşman olarak gösterdikleri gibi tarikatlara da düşman yaptılar. İçeriden dışarıdan yıkmaya çalışıyorlar. Kuran ve Sünnete göre hareket eden yok mu var diye biliyorum. Rabbimin mucizelerini görmek anlattıklarında Suat bey'in anılarını dinlerken.

Gazze İsrail'in bütün maskelerini indirdi. Halifeliğin kaldırılmasının günümüz aile ve toplum yapısında ve haliyle İslam alemine zararları hakkında düşünceleriniz nelerdir? Gazzeli çocuklar gibi 99 yıldır Şeyh Said Efendinin kıyamına Bilinç ve duyarlılığımız arttı ve geniş alanlara yayılması için herkes elinden geldiğince Bir şeyler yapmaya çalışıyor musun?

Bülbül güle neden küstü

Gülü öldürmek mi kastı

Yıkılmaz mı putun büstü

Yıllar geçti, mevsim güzdü.

İslamiyeti kabul edenlerin sayısının artıyor olması oldukça umut verici. Şeyh Said Efendi'nin annesi Gule Hanımın mezarını ziyaret etmeye gittiğimde, bazı olaylar var ki Anlatamam asaleti Peygamber efendimiz (sav) soyundan mıdır nedir acaba diye düşünüyorum. Ömrünü dine adayan Şeyh Said Efendi'nin annesi Gulê Hanımefendi sizi çok seviyorum ve daha fazla tanımak istiyorum.

Kavuşmamız ne zamana

Yeni yasa, tek düzene

Söyle gelsin, Adalete

Son versinler, cehalete.

“SEVGİ.. SEVGİ..YİNE SEVGİ..”

Edep, ahlak, ilgi, bilgi

Öğretirler, Gerçek Dini

Bidat hurafe yi yok etti

Gülsün hepimizin yüzü.

Gulê Hanım torunlarının dilinden şu sözler sarf ediliyor. “Allah bizim yaşadıklarımızı kimselere, sizlere yaşatmasın inşallah”.

Geçmişte yaşadığımız sürgünler için 99 yıl sonra Özür Dileriz. Sizi 99 yıl sonra ancak anladım. Özellikle ergenlik döneminde de çok güzel olur inşallah Şeyh Said  Efendi doğru bir şekilde duruyor, bize düşen onu anlamak ve tanımak.

Hiçbirimiz 4x4 değilizdir. Kusursuz bir kahraman Keşfettik. Türkiye'nin eli kolu dalı uzun mu uzun zamandır böyle.

Eminim ki benim gibi okuyan ve araştırma yapanlar istediklerini bulurlar. “Geçmişini bilmeyen geleceğinide bilemez” diyor Şeyh Said Efendi. 1925 yılında yaşanan olaylardan dolayı Tasnif Dışı dışı ibaresi ile kapalıdır. Genelkurmay belgelerine ulaşmak istiyorum ama olmuyor. Cevap bekleyenler var.

İletişime geçebilirseniz sevinirim teşekkürler.